Certi liefde boeket met luxe cadeauverpakking

Valentijnsdag met veel liefde… elk jaar kijk ik er weer als een klein kind naar uit. Een dag om lekker verwend te worden met chocolade en natuurlijk mooie bloemen. Ik vind het leuk zoals mijn lieve man elk jaar iets nieuws weet te verzinnen.
Vorig jaar kreeg ik een geweldig mooie Hortensia Early Pink waar ik heel lang plezier van heb gehad. Het mooie van planten is dat je er veel langer van kan genieten dan van bloemen. Natuurlijk bezorgt een grote bos Red Naomi rozen mij ook kippenvel, maar als ik echt kan kiezen tussen een plant of bloemen kies ik toch liever voor planten.

Eerlijk

Doordat Certi direct samenwerkt met de Nederlandse kwekers is er geen kwaliteitsverlies en krijgen wij, als consumenten, een eerlijk product. Met eerlijk bedoel ik natuurlijk een eerlijke prijs en een lange levensduur.
Andere webshops werken allemaal via voorraad bloemen. Zelfs de grootste bloemen webshops verkopen allemaal voorraadbloemen en ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen welke plant of bloem langer mee gaat.
Dat is de reden dat ik altijd mijn bloemen en planten bij Certi.nl bestel.

Liefde

Altijd wanneer ik een plant bij Certi heb besteld en ik hem ontvang sta ik altijd versteld. Aan alles is te zien dat de plant enorm veel liefde heeft gekregen. De luxe verpakking zorgt voor een waar WOW! moment en is zeker geschikt om cadeau te doen.
Daarom hoop ik stiekem dat er op 14 februari weer een mooie Certi doos wordt bezorgd want dan weet ik dat ik weer een heel mooi cadeau krijg waar ik weer lang plezier van zal hebben.

Ik kan nu al bijna niet meer wachten tot het 14 februari is…

Wil jij ook een mooie bos bloemen of kleurrijke plant? Stuur je geliefde dan deze link

 

E-mail: service@certi.nl
Telefoon: 0416-692520

Iedere werkdag bereikbaar
tussen 09.00 - 17.00

Volg ons:

.Certi Facebook  Facebook

 

Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veilig betalen:

Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden