Levertijd?

Wij zouden natuurlijk, net zoals alle andere, een voorraad kunnen hebben om snel bij jou te kunnen leveren.
Toch kiezen wij ervoor om liever vers te leveren. Daarom oogsten wij speciaal voor jou op 2 vaste dagen in de week

 

Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

prijs

  Planten kopen van de kwekers van Certi

  Met een volledig assortiment in tuinplanten, kamerplanten en seizoen planten koop je bij CERTI een product om je tuin en interieur om te toveren tot een levendig thuis. Deze decoratieve sfeermakers zijn gemakkelijk te variëren woondecoraties die zorgen voor welzijn. En omdat CERTI met zijn aanbod met de seizoenen meebeweegt, kun je altijd de actueelste planten kopen.

  Doordat alle planten de tijd krijgen om zich optimaal te ontwikkelen, zijn zij van nature sterker en vitaler. Dat heeft als voordeel dat ze beter groeien en sterker bloeien. Een groene kamerplant geeft rust en doet aan de natuur denken, dit maakt je huis tot een levendige plek waar je tot rust komt!
  Groen werkt stress verlagend en zorgt voor een frisse gezonde atmosfeer in de woonkamer. Bloeiende planten zorgen met hun vrolijke verschijning voor een kleurig contrast of bijzondere accenten. En omdat bloeiende planten in diverse kleuren te koop zijn, passen ze binnen elk interieur en bij elk seizoen. En met de tuin als verlengde van je woonruimte kun je ook optimaal genieten van de mooiste tuinplanten.

  Het unieke aan CERTI is dat de kwekers van CERTI de allersterkste planten pas oogsten nadat jij je plant hebt besteld. Hierdoor blijft er voor jou veel meer tijd over om lekker lang te genieten van de door jou gekochte planten.

  Versgarantie van Certi

  Doordat de kwekers van CERTI pas oogsten nadat jij hebt besteld, kan het zijn dat je iets langer moet wachten om je huis op te fleuren of je vriendin te verassen met het ultieme planten cadeau. Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis. Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis. Dit is de unieke versgarantie van CERTI.

  Koop eerlijke planten, deze bloeien het langst

  De kwekers van CERTI werken vol trots en passie aan de allerbeste bloemen en planten. Ze gaan voor een écht cadeautje om mee te pronken in plaats van een plant die na vijf dagen verwelkt. En doordat CERTI de kwekers een eerlijke prijs betaalt, kunnen zij de aandacht en voeding blijven geven die sterke bloemen en planten nodig hebben. En sterke bloemen en planten groeien beter en bloeien langer. Koop je een CERTI plant, dan weet je zeker dat je de beste plant koopt.

  Meer weten over jouw plant?

  De kwekers van CERTI houden net zoveel als jij van hun planten en willen dat jij daar zolang mogelijk van geniet. Indien je meer wilt weten over een specifieke plant die je hebt gekocht, klik dan hier en vul de vijfcijferige code in van jouw plant.

  Planten kopen doe je bij Certi!

   

  Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
  Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

  Certi Facebook
  veilig-betalen

  Heb je vragen over ons of onze producten? Wij delen graag onze kennis met jou:

  [contact-form-7 id="645" title="Contact formulier"]

  E-mail: service@certi.nl
  Telefoon: 0416-692520

  Iedere werkdag bereikbaar
  tussen 09.00 - 17.00

  Volg ons:

  .Certi Facebook  Facebook

   

  Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Veilig betalen:

  Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden