Deze plant schittert als een groene parel aan het raam of op het terras. Het is een sierlijke robuuste opgaande succulentensoort.
Aloë Aristata is een succulentensoort die oorspronkelijk afkomstig is van het continent Afrika, van Zuid-Afrika tot in de tropische gebieden van Afrika. Ook op het eiland Madagaskar zijn er vele succulentensoorten.
De Aloë Aristata is krachtig, met haar groene, dikke, vlezige stervormige bladeren, die mooie bladrozetten vormen, lijkend op een zeester. De bladeren zijn decoratief door de witte kleine vlekken aan de boven- en onderkant van het blad. De Aloë Aristata is is en blijft een mooie compacte plant.
De Aloë Aristata slaat water op in de bladeren. Andere soorten kunnen ook in de wortels of in de stam water op slaan. De naam ‘succulent’ komt van het Latijnse woord ‘succus’, dat ‘sap’ betekent.
Succulenten hebben zich tot overlevingskunstenaars ontwikkeld: ze kunnen zich goed aan droogte aanpassen en zijn in allerlei unieke vormen aan te treffen.
Met deze groene parel kunt u tafels en ramen decoreren en vormgeven. Ook in de succulentenschaal is deze Aloë Aristata een blikvanger.

Fel, direct zonlicht vermijden, langzaam laten wennen aan schril zonlicht.
Aloë Aristata niet in donkere hoekjes zetten, want dan kunnen de bladeren naar lichtgroen verkleuren en worden de bladeren slap.

Kamertemperatuur in de woonkamer 20-22 °C.
In de winter op een lichte, koele standplaats, temperatuur mag niet onder 5-10°C dalen.
Verdraagt veel koude , dan wel beschermd tegen inwerking van vocht op de plant.
In de woestijnen van Zuid-Afrika is deze Aloe Aristata aan temepratuurschommelingen gewend.

In de groeiperiode van maart tot juni één of twee keer per maand een beetje water geven.
Veel water is niet nodig. Ze hebben genoeg aan weinig water! Een regel bij het wateren van succulentensoorten en cactussen: alleen een beetje bijwateren als er zomerse temperaturen zijn in het voorjaar en in de zomer, verder niet!
De Aloë Mitriformis houdt van een hoge luchtvochtigheid. Vocht wordt vastgehouden in substraat en droogt nooit helemaal op. Deze plant weet waar water te halen is!
De Aloë Mitriformis heeft haar bladeren als een ster bij elkaar staan. Daarom is het bij het bij wateren van belang op de potaarde te gieten omdat anders blad rot op kan treden. Om lang van deze unieke succulenten soort te kunnen genieten, is het belangrijk deze in een goed geventileerde en op gewenste temperatuur gebrachte ruimte te plaatsen.
In de winter geen tot zeer weinig water geven, al naar gelang de temperatuur in de ruimte. In de winter heeft de Aloë Mitriformis haar rustfase.

Succulenten Aloë Aristata

Helaas niet meer leverbaar

Certi productcode: 01146

Momenteel wél leverbaar

blockimg1

BESTEL EN OOGST

Vandaag besteld, morgen in huis? Niet bij ons, onze producten worden pas na jouw bestelling geoogst.

blockimg2

VERS BEZORGD

Vervolgens verzenden wij onze producten direct vanaf de kwekerij
naar jou toe!

blockimg3

100% VERS

Hierdoor kunnen wij als enigste 100% versheid garanderen. En dat vinden wij het allerbelangrijkste!

blockimg4

TROTS VAN DE KWEKER

Wij geven onze +- 600 kwekers graag een eerlijke prijs. Daarvoor zoeken zij voor jou de allerbeste bloemen en planten uit.

Heb je vragen over ons of onze producten? Wij delen graag onze kennis met jou:

E-mail: service@certi.nl
Telefoon: 0416-692520

Iedere werkdag bereikbaar
tussen 09.00 - 17.00

Volg ons:

.Certi Facebook  Facebook

Certi media pers  Media

.Certi Pinterest   Pinterest

Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veilig betalen:

Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden