Hoe eerlijk en bewust wil jij jouw bloemen en planten kopen?

Certi kwekerij

Waarom Certi

"Wij zijn de kwekers van Certi en wij willen jou graag kennis laten maken met échte verse bloemen en planten van een hoge kwaliteit. Dit doen wij al een aantal jaren met meer dan 22 Certi bloemenwinkels en shop-in-shops. Nu zijn onze producten ook online beschikbaar! Bij ons koop je producten direct bij de beste kwekers van heel Nederland. Door onze unieke manier van werken kun jij veel langer genieten. Ouderwetse kwaliteit, vakliefde en eerlijkheid. Daar draait het bij ons om."

 

 

 

 

Waarom Certi verser is

Certi biedt jou als enigste de kans om 100% verse en eerlijke bloemen en planten te kopen, die rechtstreeks vanaf de Certi kwekerijen naar jou toe komen. Je bestelt je favoriete producten heel eenvoudig online. Onze kwekers krijgen jouw bestelling binnen en gaan speciaal voor jou oogsten op 2 vaste dagen in de week. Vervolgens worden de producten  naar jou toe gestuurd. Tussen het oogsten van je bestelling, en de aankomst bij jou thuis zit dan nog geen 36 uur!.

Certi kweker
Certi

Waarom Certi een eerlijkere prijs heeft

Wij doen niet mee aan prijs concurrentie. Certi kwekers mogen bij ons zelf de prijs voor hun product bepalen. Zij zorgen tenslotte telkens weer voor de mooiste bloemen en planten. Doordat ze bij ons een eerlijke prijs krijgen, kunnen zij meer aandacht en zorg besteden aan jouw product. Zo ontstaat een eerlijk product met een eerlijke prijs, voor de kweker én voor jou!

Waarom Certi kwalitatief beter is

Een product komt niet zomaar in het Certi assortiment. Kwaliteit leveren is bij ons het allerbelangrijkst. Daarom selecteren wij onze kwekers. Inmiddels zijn er zo'n 600+ kwekers aangesloten bij Certi. Per week bekijken wij welke producten van onze Certi kwekers goed genoeg zijn om in het Certi assortiment te komen. Op deze manier ontstaat een kwaliteitsselectie van de beste producten van diverse kwekers uit het hele land.

 

Certi bloemen
Certi bloemen

Een verassing aan de deur

Verzending doen wij in een speciaal door ons ontwikkelde, super stevige Certi verzenddoos. Wij verzenden jouw bestelling in heel de Benelux en Duitsland... en maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat het jouw plant of bloemen tijdens hun reis aan niets ontbreekt. Bloemen en planten staan zo stevig vast in de Certi verzenddoos dat hij zelfs op zijn kop te transporteren is. Ook blijven bijvoorbeeld de kluit of stelen vochtig waardoor ze niet uitdrogen!

Eenmaal bij jou thuis aangekomen, kun jij gaan genieten!

 

 

koop je planten direct bij de beste kwekers van Nederland

wij stellen je graag voor aan:

Certi

''Mensen weten helemaal niet meer dat een boeket minstens 2 weken hoort te bloeien. Ook het verschil tussen een gezonde, kwalitatieve plant en een snel, goedkoop gekweekte plant kunnen consumenten niet meer zien. Dat laatste noemen wij ook wel plofplanten. In zo'n kort mogelijke tijd, voor zo min mogelijk geld een plant kweken. Ook zien we veel snijbloemen geïmporteerd worden uit bijvoorbeeld Afrika. Wij halen het liever van Hollandse bodem!''

Kweker Aad
Certi kweker sinds 2013

 

"De normale weg: de tussenhandel word rijk, de consument krijgt rotzooi, en de kweker kan nauwelijks overleven. Dit moet beter kunnen! Mooier en verantwoorder kweken.
Daar staat Certi voor, en ik ben dan ook trots hier deel van uit te mogen maken!"

Kweker Chris
Certi kweker sinds 2015

Certi
Certi

 

 

"Toch zijn de prijzen bij Certi niet hoger! Omdat mijn producten direct vanaf mijn kwekerij naar een consument toe gaan. Wij zijn niet overgeleverd aan de regels van de veiling en concurrerende prijzen aan de klok. Je betaalt bij ons hetzelfde, maar in plaats van de tussenhandel rijk te maken, steken wij het geld liever in zorg voor jouw product. Hierdoor krijg je als klant een veel beter product. Dat doet niemand ons na! Vandaar dat we met trots kunnen zeggen: Eerlijk bloeit het langst!"

Kweker Patrick
Certi kweker sinds 2011

[contact-form-7 id="645" title="Contact formulier"]

E-mail: service@certi.nl
Telefoon: 0416-692520

Iedere werkdag bereikbaar
tussen 09.00 - 17.00

Volg ons:

.Certi Facebook  Facebook

 

Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veilig betalen:

Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden