Levertijd?

Wij zouden natuurlijk, net zoals alle andere, een voorraad kunnen hebben om snel bij jou te kunnen leveren.
Toch kiezen wij ervoor om liever vers te leveren. Daarom oogsten wij speciaal voor jou op 2 vaste dagen in de week

 

Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

prijs

  De kwekers van CERTI geven de orchidee echt de tijd om zich optimaal te ontwikkelen. Doordat zij minimaal 48 weken op de kwekerij verblijven in de meest optimale condities, zijn zij van nature sterker en vitaler. Dat heeft als voordeel dat ze veel beter groeien en sterker bloeien in vergelijking met exemplaren van andere kwekers die het met maximaal 27 weken moeten doen.

  Orchidee Phalaenopsis kopen van de kwekers van Certi

  Met een 2-wekelijks wisselend assortiment in phalaenopsis en andere orchideeën, koop je bij CERTI altijd de juiste kleur of vorm om je interieur om te toveren tot een levendig thuis. Van standaard, via boog- of cascadevorm, deze decoratieve sfeermakers zijn gemakkelijk te variëren woondecoraties die zorgen voor welzijn. En omdat CERTI met zijn aanbod met de seizoenen meebeweegt, kun je altijd de meest actuele planten kopen.

  De kwekers van CERTI geven de orchidee echt de tijd om zich optimaal te ontwikkelen. Doordat zij minimaal 48 weken op de kwekerij verblijven in de meest optimale condities, zijn zij van nature sterker en vitaler. Dat heeft als voordeel dat ze veel beter groeien en sterker bloeien in vergelijking met exemplaren van andere kwekers die het met maximaal 27 weken moeten doen.

  De phalaenopsis of orchidee is eigenlijk een heel makkelijk te verzorgen plant. Elke week volstaat een drietal ijsblokjes aan watergift. Mocht je het de phalaenopsis echt naar zijn zin willen maken, geef hem dan wekelijks een dompelbad in water op kamertemperatuur en laat hem goed uitlekken. Met de door de kwekers van CERTI ontwikkelde orchideeën voeding bloeit de orchidee in al zijn kracht. Voor het eventueel overpotten is er ook de CERTI orchidee aarde verkrijgbaar.

  Versgarantie van Certi

  Doordat de kwekers van CERTI pas oogsten nadat jij hebt besteld, kan het zijn dat je iets langer moet wachten om je huis op te fleuren of je vriendin te verassen met het ultieme orchidee cadeau. Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis. Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis. Dit is de unieke versgarantie van CERTI.

  Koop eerlijke Phalaenopses, deze bloeien het langst

  De kwekers van CERTI werken vol trots en passie aan de allerbeste bloemen en planten. Ze gaan voor een écht cadeautje om mee te pronken in plaats van een plant die na vijf dagen verwelkt. En doordat CERTI de kwekers een eerlijke prijs betaalt, kunnen zij de aandacht en voeding blijven geven die sterke bloemen en planten nodig hebben. En sterke bloemen en planten groeien beter en bloeien langer. Bestel je een CERTI Orchidee, dan weet je zeker dat je de beste orchideeën koopt.

  Meer weten over jouw Orchidee Phalaenopsis?

  De kwekers van CERTI houden net zoveel als jij van hun orchidee phalaenopsis en willen dat jij daar zolang mogelijk van geniet. Indien je meer wilt weten over een specifieke orchidee phalaenopsis die je hebt gekocht, klik dan hier en vul de vijfcijferige code in van jouw bestelde orchidee.

  Phalaenopsis Orchideeën kopen doe je bij Certi!

   

  Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
  Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

  Certi Facebook
  veilig-betalen

  Heb je vragen over ons of onze producten? Wij delen graag onze kennis met jou:

  [contact-form-7 id="645" title="Contact formulier"]

  E-mail: service@certi.nl
  Telefoon: 0416-692520

  Iedere werkdag bereikbaar
  tussen 09.00 - 17.00

  Volg ons:

  .Certi Facebook  Facebook

   

  Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Veilig betalen:

  Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden