Hortensia kweker

“Lang genieten van onze hortensia’s. Dat staat op nummer één.” – Certi

Als de hortensia’s bloeien, is voor mij het voorjaar echt begonnen. De grote bonte bollen zijn een typische bode van dit jaargetijde en doen me denken aan kleurrijke zonnen die opkomen. In een huiskamer vullen ze elke hoek met hun frisheid en kleur. Keer op keer: ze hebben een kleurenpallet dat blijft verrassen.

Met in totaal 25 jaar hortensia-ervaring is elke dag in de kas nog steeds een leuke uitdaging. Vanaf 1990 hebben we ons gespecialiseerd in hortensia’s. Passie voor onze planten én mensen: dat kenmerkt mij en ons familiebedrijf. Want ik ben ook buiten de kas erg actief. Zo loop ik regelmatig in een tuincentrum om te kijken wat er staat, maar ook wat plantliefhebbers willen. Vroeger had je alleen hortensia’s in blauw, wit en roze. Dat is nu wel anders. We zoeken continue naar kansen. Nieuwe soorten of variaties. Daarom kruisen we zelf onze planten. Het is een langdurig proces en je hebt nooit zekerheid dat het lukt. Soms lukt het helemaal niet. Minimaal zeven jaar zijn we aan het kweken voordat een nieuwe hortensiasoort in de winkel kan staan. Ja, dan zijn we extra trots.

Ieder idee of een nieuwe soort wordt wel aan onze waarden getoetst. De houdbaarheid van de plant staat bijvoorbeeld altijd op één. Van onze hortensia’s moet je lang kunnen genieten. Daarover sluiten we geen compromissen. Daarnaast zijn onze hortensia’s goed gevuld met bloemen, ze hebben volume en zijn stuk voor stuk stevig. Ze blijven goed in model. Je kunt het vergelijken met een kledingstuk. Als je een mooie trui hebt gekocht, wil je die toch volop kunnen dragen zonder dat de rek eruit gaat?

Mooi in mei

Met deze Certi planten haal je ook het voorjaar in huis. Onze Fuchsia’s staan nu volop in bloei. Ook de Roos Jumilia laat je extra genieten van de lente. Certi “Eerlijk bloeit het langst”

E-mail: service@certi.nl
Telefoon: 0416-692520

Iedere werkdag bereikbaar
tussen 09.00 - 17.00

Volg ons:

.Certi Facebook  Facebook

 

Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veilig betalen:

Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden