Onze top 5 voor Valentijn!

14 Februari is het weer zover. Valentijn barst los, en alle vrouwen over de hele wereld hopen natuurlijk op een prachtig cadeau van hun mannen. Rode rozen staan al sinds jaar en dag bekent als het perfecte cadeau voor Valentijn. Toch merken wij dat planten de laatste jaren ook enorm in populariteit stijgen. Dat is mooi! Planten zijn net zo mooi, en je kunt er meestal langer (samen) van genieten! Maar wat is nu een geschikte plant om met Valentijn cadeau te geven? Wij van Certi hebben wel wat ideetjes voor jou! Bekijk hier onze top 5!

 

5. De Certi Azalea Jimmy

Rhododendron Simsii

Glanzende bladeren en romantische gefranste rode bloemen in de kleur van de liefde! In volle bloei is deze Azalea zeker zo mooi als een bos rode rozen. En het leuke is, na de bloei-periode kun je hem in je tuin zetten, en kun je er volgend jaar weer van genieten!

Bestel hier!

 

4. De Certi Hortensia Curly Wurly Wit.

Hortensia's

In bloementaal staat wit voor: Ware liefde, puur, zuiver en eerlijkheid. Daarnaast maak je eigenlijk iedere vrouw wel blij met een Hortensia!

Bestel hier!

 

3. De Certi Phalaenopsis Passion New

Phalaenopsis Passion New - Wit - Orchideeën - Planten - 90378 - Certi

Deze romantische, zuiver witte bloem trekt ieders aandacht. Wat deze Phalaenopsis zo aantrekkelijk maakt zijn natuurlijk zijn diep roze ‘lippen’.

Bestel hier!

 

2. De Certi Camellia Black Lace

Struiken

De ‘Japanse Roos’. Net zo mooi als een gewone roos, en als je hem maar genoeg liefde en aandacht geeft en hem in het zonnetje zet, blijft hij bij je en komt hij volgend jaar gewoon weer in volle pracht terug. Als dát geen origineel cadeau voor Valentijnsdag is?

Bestel hier!

 

1. De Certi Medinilla Magnifica

Medinilla Magnifica - Roze - Planten - 00243 - Certi

Ook wel de ‘Grande Dame’ onder de kamerplanten. Exotisch en verleidelijk. Eén van de meest exclusieve kamerplanten uit het assortiment. Als je daarmee geen succes behaald ;)…?

Bestel hier!

 

Iets moois gezien voor jezelf of je valentijn? Plaats dan snel je bestelling! Tot en met dinsdag 13 februari geldt namelijk een korting van 10%! Gebruik daarvoor de volgende code: valentijn2018. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op Valentijnsdag thuisbezorgd wordt.

E-mail: service@certi.nl
Telefoon: 0416-692520

Iedere werkdag bereikbaar
tussen 09.00 - 17.00

Volg ons:

.Certi Facebook  Facebook

 

Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veilig betalen:

Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden