Veel verser geleverd, meer plezier voor je geld

Levertijd?

Wij zouden natuurlijk, net zoals alle andere, een voorraad kunnen hebben om snel bij jou te kunnen leveren.
Toch kiezen wij ervoor om liever vers te leveren. Daarom oogsten wij speciaal voor jou op 2 vaste dagen in de week

 

Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

prijs

  Boeket bloemen van de kwekers van Certi

  Een bloemenboeket wat jouw eigen stijl vertegenwoordigd bestellen? Dat kan door de diversiteit in het assortiment van CERTI. Rozen met wat bijwerk, of juist een heel fleurige bos bloemen, de creativiteit van onze meesterbinders maakt het mogelijk. Met oog voor het seizoen worden de meest actuele en sterke bloemen uitgekozen, om van elk huis een sfeervol thuis te maken,

  De meeste boeketten van CERTI zijn zo samengesteld dat ze zich bij jou thuis door ontwikkelen. Zo groeit een tulp nog door op de vaas en opent de lelie de ene na de andere bloem, waardoor er steeds een ander perspectief ontstaat. Dat is het vakmanschap wat de hartstocht van de kweker aanvult.

  Het unieke aan CERTI is dat de kwekers van CERTI de allersterkste bloemen pas oogsten nadat jij je bloemen boeket hebt besteld. Deze worden dus super vers afgeleverd bij onze bloembinders die met passie en creativiteit jouw bloemen boeket schikken. Hierdoor blijft er voor jou veel meer tijd over om lekker lang te genieten van de door jou gekozen bos.

  Versgarantie van Certi

  Doordat de kwekers van CERTI pas oogsten nadat jij hebt besteld, kan het zijn dat je iets langer moet wachten om je huis op te fleuren of je vriendin te verassen met het ultieme bloemen boeket. Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis. Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis. Dit is de unieke versgarantie van CERTI. Onze bloemen bezorgen je extra plezier!

  Boeket bloemen: eerlijke bloemen, bloeien het langst

  De kwekers van CERTI werken vol trots en passie aan de allerbeste boeketten bloemen. Ze gaan voor een écht cadeautje om mee te pronken in plaats van een boeket bloemen die die na vijf dagen verwelkt. En doordat CERTI de kwekers een eerlijke prijs betaalt, kunnen zij de aandacht en voeding blijven geven die sterke bloemen en planten nodig hebben. En sterke bloemen en planten groeien beter en bloeien langer.

  Meer weten over jouw bloemen boeket?

  De kwekers van CERTI en onze meesterbinders houden net zoveel als jij van hun bloemen en planten en willen dat jij daar zolang mogelijk van geniet. Indien je meer wilt weten over een specifieke bos, klik dan hier en vul de vijfcijferige code in van jouw bloemen boeket.

  Boeket bestellen doe je bij Certi!

   

  Voor maandag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling woensdag in huis.
  Voor woensdag 10.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling vrijdag in huis.

  Certi Facebook
  veilig-betalen

  Heb je vragen over ons of onze producten? Wij delen graag onze kennis met jou:

  [contact-form-7 id="645" title="Contact formulier"]

  E-mail: service@certi.nl
  Telefoon: 0416-692520

  Iedere werkdag bereikbaar
  tussen 09.00 - 17.00

  Volg ons:

  .Certi Facebook  Facebook

   

  Wil je op de hoogte blijven van onze producten?

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Veilig betalen:

  Certi veilig betalen betalingsmogelijkheden